“Dårlige kunstnere imiterer – Gode kunstnere stjæler”

10. mar. 2022

AFLYST  AFLYST  AFLYST

Hvem: Christian Kortegaard Madsen, Kurator/Museumsinspektør, Museum Jorn, Silkeborg
Hvornår: Torsdag den 10. marts kl. 19.00

”Dårlige kunstnere imiterer – Gode kunstnere stjæler”
Denne provokerende udtalelse af Picasso kunne passende stå som overskrift på aftenens foredrag. Vi ser på, hvorledes kunstnere i tidens løb har stjålet og kopieret fra hinanden for at karikere, forvrænge, protestere eller slet og ret for at give et forældet udtryk en ny relevans. Foredraget vil vise eksempler på kunstværker, der er skabt for at ændre fundamentale dogmer i verden.

Christian Kortegaard Madsen, der stod bag udstillingen ”Art Strikes Back – Jorn til Banksy” på Museum Jorn, fører ordet og åbner kunsthistoriske skuffer og nicher, de færreste har besøgt.

Denne event er fuldt booket.

Du er her: HomeArrangement“Dårlige kunstnere imiterer – Gode kunstnere stjæler”