Demens kan ramme os alle

11. apr. 2018

Hvem: Lærke Egefjord, læge, demensforsker og forfatter, Aarhus
Hvornår: Onsdag den 11. april kl. 19.00

Lærke Egefjord

“Flere og flere mennesker lider af demens. Alzheimers sygdom er den hyppigste årsag til tilstanden, som kan ramme folk helt ned til 40-års alderen. Og selvom cirka 85.000 danskere er ramt af demens, hersker der stadig fordomme om, at demente er dumme og besværlige. Men hvad er demens og Alzheimers sygdom egentlig? Hvordan giver sygdommen sig til kende? Og hvad kan vi gøre ved sygdommen i dag? Hvor langt er forskerne verden over i jagten på at finde en medicin mod en sygdom, som i dag viser sig ved hjernens uundgåelige og ubarmhjertige forfald? Kan man selv gøre noget for at undgå at blive ramt af demens? Foredraget stiller skarpt på den nyeste viden om demens og Alzheimers sygdom og sætter fokus på hverdagslivet for både den demente og de pårørende – i forhold til synet på sig selv, ægteskab og familie.”

Du er her: HomeEventDemens kan ramme os alle