Den skjulte sandhed – konspirationsteorier og alternative sandheder

22. mar. 2023

Hvem: Rikke Alberg Peters, lektor, Historie Lab.
Hvornår: Onsdag den 22. marts kl. 19.00
Pris: 70 kr. Betales ved indgangen

Regeringen putter noget i drikkevandet, der gør dig lydig. Jøderne kontrollerer verden, og det er i virkeligheden amerikanerne selv, der stod bag angrebet på World Trade Center. Intet er som det ser ud, og der er skjulte kræfter overalt, som undertrykker os. Fortællinger om skjulte kræfters indflydelse på verdens gang dukker hyppigt op, senest i forbindelse med det ”stjålne præsidentvalgvalg” i USA, Coronakrisen og diskussionen om 5G-netværket. Men hvad skal man mene om konspirationsteorier? Er det farlige fortællinger eller harmløs underholdning? Kan man skelne mellem sande og falske konspirationsteorier? Der ses i foredraget på mange af de konspirationsteorier, der har floreret i historien og som stortrives på sociale medier i dag.

Billetter

Billettype Pladser
Standard billet

Registration Information