Der er nogen efter dig – Konspirationsteorier

26. mar. 2020

Hvem: Mikkel Thorup, professor, Aarhus Universitet
Hvornår: Torsdag den 26. marts kl. 19.00

Konspirationsteorier stortrives på internettet og i Det Hvide Hus. Men hvad er konspirationsteorier, hvordan fungerer de, og er de farlige? Dette foredrag vil diskutere konspirationsteorier, deres særlige måde at afsløre magten på, og ikke mindst skal vi se på, hvorfor der i dag bliver flere og flere af dem, og ikke kun fra sølvpapirshatte-klædte mørkemænd i kældre men også fra ledende politikere og kommentatorer. Sidst men ikke mindst skal vi diskutere om konspirationsteorier er en gave eller en forbandelse for demokratiet.

Mikkel Thorup er medforfatter til den nylig udkomne bog ”Den skjulte sandhed. konspirationsteorier, magt og konflikt”.

Du er her: HomeArrangementDer er nogen efter dig – Konspirationsteorier