Det er bare en virus

03. mar. 2020

Ørsted Biograf, Sygehusvej, Ørsted

Hvem: Anders Fomsgaard, overlæge og virusforsker, Statens Serum Institut, København

Hvornår: Tirsdag den 3. marts kl. 18.45

Pris: Gratis.  Til dette foredrag er der ingen tilmelding

STREAMING AF NATURVIDENSKABELIGT FOREDRAG FRA SØAUDITORIERNE, AARHUS UNIVERSITET

De er overalt, virus: det mindste smitstof som trænger ind i og udnytter levende celler til at formere sig. De fleste af den er fredelige, men en del af dem giver sygdom, og det er nogle af dem, du vil høre om: ”de grove”, ”de utilpassede”, ”de klamme” og ”de virkelig syge”. Dem der rammer os mennesker. Dem vi virkelig bør kende. Hør de vigtigste kendetegn for virus, hvordan de opfører sig, hvordan de ”tænker”, og hvordan virusforskere tænker.

Du er her: HomeArrangementDet er bare en virus