Dit indre liv med billioner af bakterier

23. okt. 2018

Hvem: Oluf Borbye Pedersen, prof. i genomforskning, Aarhus Universitet
Hvornår: Tirsdag den 23. oktober kl. 18.45
Pris: Gratis

Mennesket er en superorganisme som rummer lige så mange bakterieceller som menneskeceller. Skønsmæssigt har et voksent menneske omkring 50.000.000.000.000 bakterier fordelt på flere hundrede forskellige bakteriearter. Hvad laver disse bakterier på, inden i og med os? Hvert menneske har sin egen helt personlige sammensætning af bakterier. Langt de fleste af vores bakterier findes i tarmen. De fleste er gavnlige, sundhedsfremmende og hjælper os mod infektioner og regulerer vores hormoner og signalstoffer.

Dette foredrag er en streaming fra Aarhus Universitet. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Du er her: HomeEventDit indre liv med billioner af bakterier