Drømmen om Amerika – den danske udvandring til USA AFLYST

Hvornår: Onsdag den 3. marts kl. 19.00
Pris: 70 kr.
AFLYST PÅ GRUND AF COVID-19 RESTRIKTIONER

I årene fra 1860 til udbruddet af 1. Verdenskrig udvandrede hver tiende dansker. Langt størstedelen søgte lykken i Amerika. Hvad rejste de væk fra? Hvad håbede de at finde? Hvordan blev deres nye tilværelse i det fremmede efter ankomsten til New York? Den danske udvandring til Amerika er et spændende stykke Danmarkshistorie, der kaster lys over forandringer i datidens danske samfund. Foredraget stiller skarpt på årsagerne til den danske udlængsel samt drømmen om og troen på en bedre tilværelse på den anden side af Atlanten.

Du er her: HomeArrangementDrømmen om Amerika – den danske udvandring til USA AFLYST