Fra Statsfængslet i Horsens til Det Grønne Museum på Gl. Estrup

Hvem: Anne Bjerrekær, museumsdirektør, GL. Estrup
Hvornår: Tirsdag den 7. januar kl 19.00
Pris: 60 kr. incl. kaffebord

Anne Bjerrekær tiltrådte den 1. januar 2018 som ny direktør på Det Grønne Museum. Museet er en fusion af Dansk Landbrugsmuseum og Dansk Jagt- og Skovmuseum, der tidligere lå i Hørsholm. Museet er det eneste statslige museum uden for København og er placeret i de smukke avlsbygninger på Gl. Estrup. I 15 år var Anne Bjerrekær leder af Horsens Museum og har blandt andet stået i front for udviklingen af det nu internationalt prisbelønnede Fængselsmuseum. I dette foredrag tager hun os med på en rejse fra en meget lukket verden til de tanker, der ligger bag Det Grønne Museum. Vi får også et indblik i de helt nye 3000 m2 store udstillinger, museet pt. arbejder på.

Arrangeres i samarbejde med Aktuelle Aftner, Auning

Til dette arrangement er der ingen forhåndstilmelding

Du er her: HomeArrangementFra Statsfængslet i Horsens til Det Grønne Museum på Gl. Estrup