Hvad har formet dig? Om flere generationers livshistorie

01. nov. 2019

Voer Forsamlingshus, Voer Færgevej 92, Voer

Fællesspisning og foredrag i samarbejde mellem Voer Beboerforening og Rougsø Folkeuniversitet

Hvem: Majse Lind, post.doc. i psykologi, Aarhus Universitet
Hvornår: Fredag den 1. november kl. 18.00 (Foredraget forventes at starte ca. kl. 19.30)
Pris: Spisning og foredrag: 100 kr. Foredrag alene: 50 kr.

Sammen med Voer Beboerforening indleder vi aftenen med festlig fællesspisning og lader på den måde op til foredraget.
En livshistorie er et menneskes personlige fortælling af fortid og nutid, der også peger ud i fremtiden. Når vi mennesker fortæller livshistorier, fremhenter og udvælger vi vigtige begivenheder og epoker fra vores liv. Og vi reflekterer over, hvordan begivenhederne på både godt og ondt har været med til at forme os til dem, vi er i dag. På den måde hænger vores livshistorie og identitet tæt sammen. Men vi er ikke kun påvirket af vores personlige livsbegivenheder, viser ny forskning. Faktisk har såkaldte intergenerationelle fortællinger fra fx vores forældres og bedsteforældres liv også stor betydning for hvem, vi er. Bliv klogere på, hvordan og hvorfor intergenerationelle livshistorier har betydning for såvel vores identitet som vores velvære.

Tilmelding sker direkte til k.lodahl@gmail.com – voer@primanet.dk eller på telefon 53 83 13 84

Du er her: HomeArrangementHvad har formet dig? Om flere generationers livshistorie