Kristendommens kirkesamfund belyst med udgangspunkt i krigen i Ukraine

17. sep. 2022

Vivild Gymnatik- og Idrætsefterskole, Langgade, Vivild

Hvem: Peter Lodberg, professor, dr. theol., Aarhus Universitet
Hvornår:  Lørdag den 17. september kl. 14.00
Pris: Gratis – Ingen tilmelding

Peter Lodberg
Ruslands invasion af Ukraine har vist, at den ortodokse kirke i Rusland og Ukraine er dybt uenige om, hvad der er den ortodokse kirkes opgave, og hvordan de forstår kristendommens betydning for de to landes historie og politiske udvikling. Forelæsningen vil redegøre for de to ortodokse kirkers historie og betydning for krigen. Derudover vil der blive lejlighed til at redegøre for forholdet mellem kristendommens forskellige kirkesamfund: ortodokse, katolske og protestantiske kirker i nutidens Europa.

I samarbejde med Norddjurslands Valgmenighed

Du er her: HomeArrangementKristendommens kirkesamfund belyst med udgangspunkt i krigen i Ukraine