Sundhedsvæsenet efter Covid-19

27. okt. 2021

Hvem: Kjeld Møller Pedersen, professor i økonomi, Syddansk Universitet.
Hvornår: Onsdag den 27. oktober kl., 19.00

Coronakrisen har vendt op og ned på mange ting. Vores sundhedsvæsen er blevet testet som aldrig før, og effekterne af krisen skal vi leve med i årevis. Vi har også lært meget nyt. Diskussionen om fremtidens sundhedsvæsen er mere aktuel end nogensinde og må nu ses i et nyt lys. Hvad har vi lært? Kan vores sundhedsvæsen stå distancen? Hvordan skal og kan der prioriteres i fremtiden? Hvilken struktur giver danskerne den bedste sundhed, og hvad vil vi betale for den? Kjeld Møller Pedersen tager temperaturen på vores sundhedsvæsen og stiller skarpt på en række af de mest centrale udfordringer.
Kjeld Møller Pedersen er kendt som sundhedsøkonom, gennem sin deltagelse i mange radio- og tv-programmer.

kr70,00

Du er her: HomeArrangementSundhedsvæsenet efter Covid-19