forside

Velkommen til Rougsø Folkeuniversitet

Vi byder alle velkommen til nye, spændende og oplysende foredrag i foråret 2021. Coronakrisen raser desværre stadig, men vi håber, at vi undgår yderligere restriktioner, så vi kan gennemføre de programsatte foredrag. Skulle vi være så uheldige, at der kommer aflysninger, vil det fremgå af hjemmesiden.

Forårets program er et varieret tilbud af foredrag omhandlende  samfundsforhold, naturvidenskab, historie, litteratur m.m.
Vi håber, at vi med vore arrangementer rammer et bredt publikum, og at vi med dem bidrager til yderligere kendskab til vores samfund. Det er ligeledes vores håb, at vores deltagere vil være med til at udbrede kendskabet til Rougsø Folkeuniversitets aktiviteter.
Vi tilbyder i denne sæson fem naturvidenskabelige foredrag, der streames fra Søauditorierne ved Aarhus Universitet. Disse foredrag er meget populære, de streames til alle dele af landet og trækker flere tusind tilhørere.
Streamingerne vises i Ørsted Biograf og er gratis. Der er ingen tilmelding.

Klik ind på de enkelte foredrag og læs en udførlig beskrivelse.

Vi glæder os til at se dig.

 


Næste foredrag

Ingen Events

Se alle foredrag

Adgang for alle

Folkeuniversitetet er for alle, der har lyst til at vide mere, og der kræves ingen særlige forudsætninger for at være deltager.

Tilmelding i god tid

Hjælp os ved at tilmelde dig i god tid, så vi kan sikre plads til alle, og undgå evt. unødige aflysninger.

Rougsø Folkeuniversitet
v/ Yvonne Holm Karnøe
Nydamsvej 26, Udby
8950 Ørsted
Tlf. 2212 3907
info@folkeuniversitetet-rougso.dk

www.folkeuniversitetet-rougso.dk
Du er her: Home